بازدید استاندار فارس از مجموعه گردشگری کیان در اقلید
به گزارش مجله ابوذریون، مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اقلید از بازدید استاندار فارس و هیئت همراه از مجموعه گردشگری کیان اطلاع داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس، محمدرضا قلندری امروز 31 خرداد ماه 1399 گفت: مجموعه گردشگری کیان در محل منطقه گردشگری پارک آبخیزداری پارسیان با 60 درصد پیشرفت فیزیکی و حجم سرمایهگذاری 300 میلیارد ریال در حال ساخت است.
او اضافه نمود: در این بازدید، سرمایهگذار و مدیر پروژه مسائل و مسائل خود، از جمله راه دسترسی را مطرح کردند که مقرر شد برای برطرف آن ها پیگیری های لازم انجام گردد.
مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اقلید گفت: در مجموعه گردشگری کیان، استاندار و هیئت همراه از سیاه چادر و ایستگاه صنایعدستی که شامل گلیم، گبه، جاجیم، کیسهبافی، قالی، نمد، چرم و صنایع چوب بود بازدید و از هنرمندان صنایعدستی تقدیر کردند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس در سفر یک روزه به اقلید از اقامتگاه های بوم گردی نی چشمه، ناظمی و همچنین اثر تاریخی حوضچه دختر گبر بازدید کرد.
منبع: میراث آریا