علت زیاد غذا خوردن
به گزارش مجله ابوذریون، ما به طور مشخصی بدن مان را شرطی می کنیم تا توقع صبحانه، ناهار و شام را در یک زمان مشخص و هر روز داشته باشد! این مساله را پروفسور راندی سیلی، روان شناس دانشگاه ایالتی سین سیناتی آمریکا نام می کند و می افزاید: بخشی از دلیل این که هنگام ظهر گرسنه می شویم، این است که آن، زمانی است که شما در طول صد روز گذشته غذا خورده اید!

دلیل زیاد غذا خوردن
چه چیزی موجب می شود زیاد غذا بخوریم؟
ما به طور معینی بدن مان را شرطی می کنیم تا توقع صبحانه، ناهار و شام را در یک زمان معین و هر روز داشته باشد! این مساله را پروفسور راندی سیلی، روان شناس دانشگاه ایالتی سین سیناتی آمریکا نام می کند و می افزاید: بخشی از دلیل این که هنگام ظهر گرسنه می شویم، این است که آن، زمانی است که شما در طول صد روز گذشته غذا خورده اید!پروفسور سیلی می گوید: تحقیقات حاکی از آن است که الگوهای مغز مردم، عکس ها و تصویرهای غذاهایی را که دوست دارند، با آنهایی که دوست ندارند، بسیار فرق دارد. وی اشاره می کند: بدن پیش بینی می کند که چه موقع غذا وارد سیستم بدن می شود و به همین دلیل است که موقع دیدن کیکی که مادرتان پخته است، دهانتان شروع به آب افتادن می کند!
ما اغلب حتی پس از خوردن غذای زیاد، جا برای خوردن دسر خواهیم گذارد! زیرا تمایل و هوس ما برای خوردن شیرینی، هنور ارضا نشده است.
محققان اشاره دارند که برخی مواقع همه هوسی که ما خواهیم داشت، فقط یک کم میوه در سالاد است. عطر و بوی غذا یکی از راه های کلیدی برای این است که ما به بدنمان بفهمانیم که غذا، نزدیک است! به محض اینکه عامل تحریک قطع شود، این کار می تواند مانع ترشح انسولین شده و موجب می شود تا ما فکر کنیم که گرسنه هستیم. محققان دانشگاه نیویورک می گویند: دیدن و بوکشیدن به تنهایی می توانند اشتها را تحریک کنند.
پروفسور سیلی می گوید: بیشتر کسانی که رژیم دارند، می گویند سخت است که خودشان را از میز غذا دور نگه دارند. هرچه درجه هوا سردتر باشد، افراد بیشتر تمایل به خوردن دارند و به همین دلیل است که رستوران ها اغلب درجه حرارت محیط را پایین نگه می دارند.پروفسور دیوید لودویگ، استاد دانشگاه هاروارد می گوید: هنگامی که زمان خوردن فرا می رسد، افت کرده و عمل خوردن موجب گرم شدن می شود که این گرما، علامت اشباع شدن و سیرشدن است.
پس از خوردن غذاهایی که از نظر کربوهیدرات های تصفیه شده، غنی هستند مانند ماکارونی و اسپاگتی سفید، بدن ممکن است اشتیاق بیشتری به خوردن غذا و آن هم پس از یکی دو ساعت نشان دهد. پروفسور لودویگ می گوید: این غذاها موجب افت قند خون شده و هنگامی که قند خون ما تجزیه شده و به اصطلاح می شکند، به طور کلی ما بیشتر به غذا علاقه پیدا می کنیم.
منبع:http://www.salamat.com
/ج
منبع: راسخون