استقرار 25 موکب آذربایجان شرقی برای خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی

به گزارش مجله ابوذریون، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی از استقرار 25 موکب استان برای خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی اطلاع داد.

استقرار 25 موکب آذربایجان شرقی برای خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی

به گزارش خبرنگاران، بدر شکوهی در جلسه ستاد اربعین استان در تشریح این خبر اظهار کرد: 24 موکب در داخل مرز عراق و یک موکب نیز در مرز خسروی مستقر می گردد.

وی با اشاره به اعزام 70 هزار زائر از استان در سال گذشته، گفت: سال جاری با توجه به لغو ویزا، پیش بینی می کنیم تعداد زائران استان به 120 هزار نفر برسد.

امیر روحی ملکی، مدیر حج و زیارت آذربایجان شرقی هم از ثبت نام 20 هزار زائر در سامانه سماح اطلاع داد و اضافه کرد: ثبت نام زائران در این سامانه اجباری است.

در این جلسه گزارش عملکرد کمیته های مشارکت های مردمی، اسکان و تغذیه، زیرساخت ها، فرهنگی و آموزشی، حمل و نقل و امداد و نجات ارائه شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 1 آبان 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: abuzariyon.ir شناسه مطلب: 479

به "استقرار 25 موکب آذربایجان شرقی برای خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "استقرار 25 موکب آذربایجان شرقی برای خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید