ساده ترین و متفاوت ترین روش تهیه کدو حلوایی کبابی

سرد شدن هوا فرصت مناسبی است تا پای دسرهای هیجان انگیز را به دورهمی های پاییزی خود باز کنید. کدو حلوایی کبابی هم مثل موس کدو تنبل، یکی از دسرهای متفاوت و خاص پاییزی است. معمولا کدو حلوایی های کبابی عادی برش های کدو هستند که در فر پخته می شوند و در آخر کمی ادویه به آن اضافه می گردد. در این دستور پخت، کدو حلوایی به صورت درسته استفاده شده و با سس سیب سرو می گردد. اگر با سس سیب آشنایی ندارید اصلا نگران نباشید. در ابتدا نحوه تهیه این سس خوشمزه را به شما شرح داده و سپس به سراغ کدو حلوایی کبابی خوش عطر خود می رویم.

ساده ترین و متفاوت ترین روش تهیه کدو حلوایی کبابی

مطمئن باشید که عطر و طعم سیب و دارچین در کنار کدو حلوایی ترکیب گرم و دلنشینی است که خاطره خوشی در خنکای پاییز در ذهنتان باقی خواهد گذاشت.

  • مواد لازم برای تهیه کدو حلوایی کبابی

کدو حلوایی کوچک شیرین چهار عدد

سس سیب دو پیمانه

پودر دارچین نصف قاشق چای خوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

  • طرز تهیه کدو حلوایی کبابی

مرحله اول

برای تهیه کدو حلوایی کبابی بهتر است ابتدا سس سیب را آماده کنیم. هشت عدد سیب زرد متوسط انتخاب کنید. پوست آن ها را بگیرید و خرد کنید. سپس سیب را با کمی پوست لیمو ترش، سه قاشق غذاخوری سرکه سیب یا آب لیمو، نصف پیمانه شکر و یک لیوان آب در قابلمه ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید.

کمی دارچین و نمک به آن اضافه کنید، در قابلمه را ببندید تا سیب ها کاملا بپزند. وقتی که سیب ها کاملا نرم شدند پوست لیمو را از مواد جدا نموده و مواد را با غذاساز یا با دست له کنید تا حالت پوره به خود بگیرد. در این مرحله سس سیب خوشمزه و خوش عطر شما آماده است. البته در صورتی که سیب مورد استفاده شما خیلی شیرین بود، مقدار شکر کمتری بهره ببرید.

مرحله دوم

فر را با دمای 1 65 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد. یک سینی مناسب فر انتخاب نموده و آن را چرب کنید.

در همین فاصله سس سیب، دارچین، نمک و فلفل را در یک کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید تا سس شما کاملا مزه دار گردد.

مرحله سوم

در این مرحله از تهیه کدو حلوایی کبابی باید به آماده سازی کدو حلوایی بپردازیم. ابتدا کدو حلوایی را با آب سرد بشویید و خشک کنید. سر آن را با چاقو برش دهید و دانه ها، رگ و ریشه های داخل کدو را با یاری قاشق خارج کنید. حال آن ها را در سینی فر چرب شده بچینید و در هر کدام نصف پیمانه از مخلوط سس سیب بریزید.

مرحله چهارم

روی کدو حلوایی ها را با فویل محکم بپوشانید و سینی را در فر قرار دهید. کدو حلوایی کبابی پس از یک ساعت و نیم تقریبا آماده خواهد بود. زمانی که کدو حلوایی ها کاملا پخته و ترد شدند آن را از فر خار نموده و فویل را بردارید تا سرد گردد.

چند نکته

  • این دسر هم به صورت سرد و هم به صورت گرم قابل سرو است.
  • در صورتی که دوست ندارید از کدو حلوایی درسته بهره ببرید و یا کدو حلوایی شما بسیار بزرگ است، می توانید کدو حلوایی کبابی را به صورت خرد شده تهیه کنید. تکه های کوچک تر کدو حلوایی را در سینی چیده و روی آن سس سیب و دارچین بریزید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: بروزرسانی: 4 دی 1398 شناسه مطلب: 635

به "ساده ترین و متفاوت ترین روش تهیه کدو حلوایی کبابی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ساده ترین و متفاوت ترین روش تهیه کدو حلوایی کبابی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید