طرز تهیه خورش ترشه سماق

به گزارش مجله ابوذریون، طرز تهیه خورشت ترشه سماق یک غذای ایرانی وخوشمزه شمالی است.

طرز تهیه خورش ترشه سماق

به گزارش ، خورشت ترشه سماق یک غذای ایرانی و خوشمزه شمالی به شمار می رود به همین منظور در ادامه دستورالعمل تهیه این خورشت را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

سینه مرغ: 3 عدد

سبزی خورشت: 500 گرم

پیاز: 2 عدد

لوبیا قرمز: 1 فنجان

آبغوره: 1 فنجان

سماق: 5 قاشق غذاخوری

غوره: 1 فنجان

سیر: 5 حبه

نمک و فلفل: به مقدار لازم

سیر ها و پیاز ها را ریز خرد کنید و درون روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس سینه های مرغ، 3 قاشق سماق و نمک اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت 10-15 دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند.

پس از تغییر رنگ مرغ ها میتوانید لوبیا ها را بهمراه 4 لیوان اب اضافه کنید، حرارت را زیاد کنید تا خورشت شروع به جوشیدن کند سپس حرارت را کم کنید و به مدت 2 ساعت بگذارید خورشت بپزد.

سبزی ها را ریز خرد کنید و درون روغن به مدت 10 دقیقه سرخ نمائید، 1 قاشق سماق را به سبزی های سرخ شده اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید سپس از روی حرارت بردارید.

پس از 2 ساعت و زمانی که لوبیا ها نرم شدند میتوانید سبزی ها تفت خورده را بهمراه ابغوره و غوره ها و 1 قاشق باقی مانده سماق را اضافه کنید، تمام مواد را به ارامی مخلوط کنید و با حرارت کم اجازه دهید خورشت جا بیفتد (به روغن بیفتد) سپس با برنج سرو نمائید.

نکته ها: سبزی این خورشت همانند خورشت قورمه سبزی شامل (تره 150 گرم + جعفری 150 گرم + گشنیز 100 گرم + اسفناج 50 گرم + شنبلیله 50 گرم) است، البته اصل این غذا با سبزی معروف شمال (سبزی مرغ ترش) تهیه میشود، اما اگر در دسترس ندارید از ترکیب سبزی های گفته شده استفاده کنید.

سماق را بیش از اندازه نریزید، چون خورشت شما تلخ مزه خواهد شد، سماق خاصیت درمانی دارد و برای سلامت اندام ها مفید است، اما همانند زعفران مصرف زیاده از حد ان مضر میباشد.

منبع: ایران کوک

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 17 خرداد 1399 بروزرسانی: 17 خرداد 1399 گردآورنده: abuzariyon.ir شناسه مطلب: 1072

به "طرز تهیه خورش ترشه سماق" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش ترشه سماق"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید