طرز تهیه جغور بغور با جگر و قلوه گوسفندی

به گزارش مجله ابوذریون، جغور بغور غذای محلی استان زنجان است، جَغور بَغور غذایی است که از دل و جگر و قلوه گوسفند به علاوه آب و روغن و افزودنی های دیگر تهیه می شود.

طرز تهیه جغور بغور با جگر و قلوه گوسفندی

به گزارش خبرنگاران به نقل از موج رسا

مواد اولیه:

جگرسیاه گوسفند یک عدد

جگر سفید گوسفند دو عدد

پیاز چهار عدد

روغن برای سرخ کردن و زردچوبه به میزان لازم

آب یک لیوان

سیب زمینی سرخ نموده نگینی شده 300 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

رب انار یا آبلیمو به میزان لازم

طرزتهیه:

پیاز را به شکل خلال خرد نموده با روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. جگر سفید را شسته ریز خرد نموده داخل پیاز ریخته، حرارت را ملایم نموده، در ظرف را ببندید و اجازه دهید تا آب جگر تبخیر شود. بعد زردچوبه را اضافه نموده تفت دهید و یک لیوان آب اضافه کنید. در ظرف را گذاشته تا جگر در ظرف در بسته با حرارت ملایم بپزد. جگر سفید دیرپز است در صورتی که آب آن تبخیر شد و نپخت مقداری آب اضافه کنید. باید بعد از پخته شدن دو تا سه قاشق آب داشته باشد.

پوست جگر سیاه را گرفته و ریز خرد نموده ضمن خرد کردن رگ و ریشه آن را جدا نموده و داخل جگر سفید پخته بریزید و هم بزنید. بعد از چند جوش نمک، فلفل و رب گوجه فرنگی و در صورت تمایل نصف قاشق غذاخوری رب انار یا آبلیمو را اضافه نموده چند دقیقه بگذارید با هم بجوشد و سس آن غلیظ شود.

نکته:

1. این خوراک را می توان به تنهایی با جگر سفید تهیه کرد که با صرفه تر است در این صورت سه عدد جگر سفید را به طریق فوق طبخ کنید.

2. می توانید سیب زمینی سرخ شده را نیز در لحظات آخر به این غذا اضافه کنید که به این طریق هم غذایی بسیار لذیذ می باشد.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 6 دی 1399 بروزرسانی: 6 دی 1399 گردآورنده: abuzariyon.ir شناسه مطلب: 1488

به "طرز تهیه جغور بغور با جگر و قلوه گوسفندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه جغور بغور با جگر و قلوه گوسفندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید