این میوه بهاری در پاندمی کرونا خورده نشود
به گزارش مجله ابوذریون، مهر/ زهرا عبداللهی، گفت: مصرف میوه و سبزی به خاطر دارا بودن مواد مغذی گوناگون از جمله ویتامین های A ، C ، B ، املاح معدنی آهن، منیزم، پتاسیم و موادآنتی اکسیدانی همچون فلاونوئید و کارتنوئید می تواند با تقویت سیستم ایمنی ما را در برابر بیماری های زیادی به خصوص کرونا بیمه کند.
وی اضافه کرد: آنتی اکسیدان ها به وسیله ترکیب شدن با رادیکال های آزاد که به دنبال واکنش های اکسیداسیونی در بدن فراوری می شوند از آسیب و تخریب سلول های بدن جلوگیری می نمایند. در واقع مصرف سبزیجات رنگارنگ به دلیل املاح معدنی و ویتامین های مختلف می توانند بروز بیماری های غیر واگیر مثل بیماری های قلبی، فشار خون، دیابت، سرطان به خصوص سرطان های دستگاه گوارش و چاقی را در افراد کاهش دهند.
عبداللهی ادامه داد: همچنین مصرف میوه و سبزی می تواند از افزایش وزن و چاقی که احتمال ابتلاء به کرونا را در فرد افزایش می دهد جلوگیری کند. چاقی خود یک عامل خطر مهم ابتلاء به کرونا محسوب می گردد. مرگ و میر ناشی از کوید 19 در افراد چاق بیشتر است.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: در میان میوه ها، مرکبات و سیب از پرخاصیت ترین میوه ها هستند. مصرف موز به دلیل داشتن کالری زیاد باید محدود گردد. خیار نیز چون کالری بسیار کمی دارد و برای کسانی که اضافه وزن دارند یا دچار دیابت یا چاقی هستند، بسیار مناسب است.
عبداللهی اضافه کرد: بهتر است در ایام کرونا از توت فرنگی که میوه فصل بهاری است به دلیل بافت میوه که نمی توان به خوبی ضدعفونی کرد تا حد امکان از مصرف آن خودداری کنید.
منبع: همگردی